Diensten

Metaalgieterij De Ruiter B.V. is gespecialiseerd in zandgietwerk en coquillegietwerk in diverse bronslegeringen en aluminiumlegeringen. Wij kunnen u van dienst zijn voor fabricatie van grote en kleine series non-ferro gietwerk. Hiernaast kunnen we zorgdragen voor de nabewerkingen van gietstukken.

Gieterij de Ruiter Diensten

Kwaliteit en efficiëntie

Kwaliteit is bij Metaalgieterij De Ruiter B.V. al sinds de oprichting in 1949 dé standaard. Wij zijn in het bezit van moderne vormmachines. Met behulp van deze machines in combinatie met het vakmanschap van ons personeel kunnen kwalitatief zeer hoogwaardige gietproducten worden verkregen.

Kwaliteit gaat bij ons hand in hand met efficiëntie. Zo hebben wij verschillende aluminium en bronzen metaalsoorten ruim op voorraad, hebben wij bekwaam en gemotiveerd personeel, de modernste machines en een schoon productieproces. Deze combinatie van kwaliteit en efficiëntie heeft voor u een groot voordeel. Wij leveren niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, de levertijd wordt ook nog eens geminimaliseerd!


Design by  SEOSupport.nu  |  Leveringsvoorwaarden  |  Privacy  |  Sitemap